Klargøring

Brugte biler der ligner nye

Vi ved, at vores kunder værdsætter kvalitet, ligesom vi gør. Derfor gør vi vores ypperste for, at vores biler både udvendigt og indvendigt står i perfekt klargjort og fin stand på vores udstilling.

Selvom vores biler er brugte, får vi ofte at vide, at de ligner nye. Det er ikke en tilfældighed. Det er et resultat af, at vi kvalitetssikrer bilerne et billede på vores mekanikeres ihærdige indsats i værkstedet.

Effektivt klargøringsteam

Med et kompetent og effektivt klargøringsteam sikrer vi, at eventuelle overfladeridser på døre og fælge bliver fjernet, inden bilen bliver gjort klar til salg. Klargøringen foretages på vores eget værksted, der - ligesom vores biler – lever op til de bedste standarder. 

Hos Max's Brugtbiler bruger vi mange penge og ressourcer på klargøring. Vi ønsker nemlig at vise, at forskellen mellem en ny og en brugt bil ofte er forsvindende lille – væsentligt mindre end prisforskellen.

Så snart en bil er solgt, kommer den igennem vores værksted, hvor den bliver serviceret og gjort klar. Du kan derfor med ro i sindet nikke stolt, når naboer og venner beundret spørger, om du har fået ny bil.